حرکت شتابان به سوی خدمات الکترونیک در نمایشگاه کتاب
مدیر مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر مطرح کرد:
۱۳۹۸/۲/۸ ۱۳:۵۷
مدیر مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر فعالیتها و برنامههای بانک عامل در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را تشریح کرد.
به گزارش ستاد خبری سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، حمیدرضا عظیمی مدیر مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر با اشاره به خدمات این بانک در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: امسال بانک شهر برای چهارمین سال پیاپی در نمایشگاه کتاب تهران به عنوان بانک عامل حضور یافت که در این مدت با انتظارات جامعهی ناشر و فعالان حوزهی کتاب و دانشجویی تا حدود زیادی آشنا شد.
وی افزود: هر ساله تجربه و آشنایی مجموعهی بانک شهر با این فضا بیشتر شده و بر اساس انتظاراتی که مخاطبان کتاب و نمایشگاه کتاب، چه عرضهکننده و چه خریدار، داشتند ما خدمات بانک شهر را مبتنی بر این انتظارات تنظیم کردیم و همچنان نیز در حال بهبود خدمات خود هستیم.
عظیمی با اشاره به هماهنگیهای صورت گرفته در بانک شهر به عنوان بانک عامل به منظور ارائه بهترین خدمات به مراجعان تصریح کرد: هر سال در اردیبهشت ماه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و در ادامهی سال نمایشگاههای کتاب استانی برگزار میشود. قاعدتا برای برگزاری این رویدادها فرایندها و سازکارهایی پیشبینی و به کار گرفته شده است. در تمام استانها و مراکز آنها هر نمایشگاه کتابی که برگزار شده و همانند نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، خدماتدهی را در سایر شهرها نیز داشتهایم.
مدیر مرکز ارتباطات و روابطعمومی بانک شهر در ادامه گفت: بانک شهر آمادگی نصب 4 هزار دستگاه را در نمایشگاه امسال به وزارت ارشاد اعلام کرد. البته نزدیک به 3هزار دستگاه پوز تاکنون نصب شده و حدود هزار دستگاه دیگر نیز ظرفیت داریم. برای اینکه مراجعهکنندگان بتوانند از بنهای خرید کتاب استفاده کنند، روشهای مختلفی نیز از سوی بانک شهر پیشبینی شده است. همچنین در فضای مجازی سیستم NFC و کارتهای هوشمند وجود دارد که مردم میتوانند از آن استفاده کنند. از سوی دیگر به صورت فیزیکی هم بنهای خرید کتاب وجود دارد و مردم با مراجعه به شعب بانک شهر میتوانند کارتهای خود را دریافت کنند. اگر در این مدت نیز به شعب مراجعه نکرده و نتوانستهاند بنهای خرید کتاب را دریافت کنند، ما داخل نمایشگاه هم یک غرفهی اصلی با 20 باجه اختصاص دادهایم. در سطح نمایشگاه هم غرفههای مختلفی را به صورت سیار اجرا کردیم و مردم میتوانند با مراجعه به آن بنهای خرید کتاب خود را دریافت کنند.
وی ادامه داد: بانک شهر به عنوان یک بانک کوچک از نظر ساختاری و در عین حال چابک و با برندی بزرگ و ارزشمند و با توجه به فرایند سه سالهای که از عاملیت آن در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گذشته، به سمت خدمات الکترونیکی رفته و در این راه پیشرو بوده است.
وی خاطر نشان کرد: بانک شهر در بحث ارائهی خدمات بانکداری الکترونیک نوآوریهای زیادی داشته و سعی ما بر این بوده که فرهنگ استفاده از خدمات الکترونیکی را برای استفاده از بن کارتهای کتاب بین علاقهمندان، خریدان و مراجعهکنندگان به نمایشگاه جا بیندازیم.
عظیمی با اشاره به پیگیری بحث خدمات ارتباطی توسط بانک شهر در سه سال اخیر گفت: در این سالها اتفاقات خوبی از سوی بانک شهر افتاده و بحث استفاده از خدمات الکترونیک تاثیرات مثبتی برای مردم و استفادهکنندگان از این خدمات داشته و همچنین ارائهی آن برای ما راحتتر است. در این مدت توانستهایم این فرهنگ را هر روز رشد دهیم و در این راه خدمات خود را منطبق بر نیازها تنظیم کردهایم و بهبود مستمر را در دستور کار گذاشتهایم. آخرین گزارشی که دریافت کردهایم حاکی از این است که نسبت به سال گذشته حداقل 10 درصد رشد استفاده از خدمات مجازی در بن کارتهای خرید کتاب وجود داشته است.
وی افزود: بانک شهر به غیر از حضور به عنوان بانک عامل در نمایشگاه، هر خدمت بانکی دیگری نیز که در سطح نمایشگاه نیاز باشد بانک شهر به قوت در حال ارائه آن است.
عظیمی در ادامه با اشاره به تسهیلات بانک شهر برای دانشجویان و اساتید گفت: بانک شهر به منظور حمایت از جامعه دانشگاهی کشور، تسهیلاتی را برای دانشجویان و اساتید در نظر گرفته که عزیزان با مراجعه به شعب بانک شهر و افتتاح حساب و تشکیل پرونده میتوانند از آن استفاده کنند.
سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است» از 4 تا 14 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار میشود.
بدون دیدگاه